Замени стария си уред

Възползвайте се и заменете стария си газов котел с най-новото поколение кондензационни газови котли Termet или Viessmann.

Планиране на ден и час за монтаж до 48 часа

Монтаж и настройка до 3 часа

Не правете компромис с уредите, който може да ви струва скъпо


Изборът на уред, съответстващ на вашите енергийни нужни и притежаващ нужните характеристики е едно от важните условия, което ще гарантира оптимални месечни разходи за отопление. Ние работим основно с марките Termet и Viessmann, убедени в тяхното качество и живот. Според вашите нужди и желания можем да ви предложим на конкурентни цени и котел по ваше желание от марките Vaillant, Daikin и др.

Газови кондензационни котли с
безкомпромисно качество, на ниска цена
Termet

Мерцедесът в газовите котли,
безкомпромисен във всяко отношение

Какво е важно да знаете при избора на уред?

Видове газови котли

По предназначение газовите котли се делят на едноконтурни и двуконтурни. Едноконтурните котли се използват само за отопление, а при двуконтурните имате възможност за производство и на гореща вода през цялата година. За разлика от класическите електрическите бойлери за вода, тук имате постоянно течаща гореща вода, която се произвежда непрекъснато.

Алуминий или стомана

Газовите камери при газовите котли се произвеждат основно от алуминий или стомана. Въпреки, че качествено алуминиевите котли са се подобрили значително, все пак всеки специалист ще ви каже, че котлите с горивни камери от стомана са с далеч по-дълъг живот и със запазване на качеството на горивния процес за по-дълго време.

Удължена гаранция

На пазара ще намерите много варианти за уреди, но е препоръчително да изберете котел, който се предлага с удължена гаранция. Разбира се при нея, има допълнителни условия за монтаж на уреда само от оторизирана компания, както и използването на филтри и специална течност за отоплителната инсталация, но тези минимални разходи са само гаранция за по-дългия живот на всички елементи от вашата система.

Старата печка за готвене

Много често, хората имат налична печка за готвене използвана с бутилка на пропан-бутан. Често хората не знаят, но повечето печки се продават със сменяеми дюзи и лесно можете да ползвате старата си печка с природен газ, след като веднъж сте станали ползвател на синьото гориво.

Газов котел или конвектор?

Често задаван въпрос. Зависи от нуждите ви и възможностите за инвестиция. Няма нищо по-добро от отоплителна исталация с радиатори или подово отопление, но при малките жилища и такива, при които, често се топли само част от жилище (една или 2 стаи), използването на конвектори е икономично, лесно и напълно оправдано.

Какви уреди на газ мога да използвам?

Основно уредите за газ се делят на уреди за отопление, уреди за топла вода и уреди за готвене. Ние можем да ви предложим газови котли за отопление и гореща вода, газови бойлери, газови печки за готвене и дори газови фурни. А ако сте притежател на автомобил на природен газ е напълно възможно да си сложите инсталация за бавно зареждане на автомобила пред гаража.

Имате нужда от газов уред?

Посетете нашият онлайн магазин