Природен газ
Комфорт и ниски сметки
Пропан-бутан
Когато няма мрежа
Термопомпи
Алтернатива от бъдещето
Електричество
Сигурност и достъпност
Климатици
Отопление и охлаждане
Фотоволтаици
Енергия от слънцето
Подово отопление
Икономичност и комфорт
Таванно охлаждане
Хлад от гората

5 причини да избереш
водно-отоплителна инсталация

 • Ненадминат комфорт
 • Дълъг живот на инсталацията
 • Контрол на температурата във всяко помещение
 • В комбинация с правилния котел можете да опоплявате само конкретни зони и да пестите от сметките, когато не е нужно да отоплявате всички помещения
 • Поддържа топлината дълго време

Каква система да избера?


Има много видове отопление, но ние работим с най-ефективни енергийни предложения на пазара.

природен газ

Природен газ

Отоплението на природен газ, няма алтернатива когато говорим за комфорт, ефективност, ниски сметки и екология.

LPG

Пропан-бутан

Отоплението на пропан-бутан е логична алтернатива за къщи и вили, където няма изградена мрежа, а в бъдеще, ако се появи мрежа на природен газ просто може да превключите уреди.

термопомпи

Термопомпи

Отоплителната система с термопомпа се характеризира с издръжливост, лесна поддръжка и ниски експлоатационни разходи.

Соларни панели

Соларните панели за производство на топла вода от слънцето са добро допълнение за къщи и вили за да произвеждате топла вода без допълнителни разходи.

Фотоволтаици

Произвеждайте безплатно електричество от слънчева енергия, за да покриете голяма част от нуждите си за отопление, и постигнете почти нулеви разходи за отопление и охлаждане.

Климатици

Kлиматиците са идеално решение като допълнение към вашата отоплителна инсталация на газ, пелети, подово отопление и ТЕЦ не само с цел охлаждане, но и когато нямате алтернатива за отопление.

Инфрачервено отопление

Иновативното инфрачервено отопление на Head Decor позволява монтаж под ламинат, замаска и дори в стени и тавани. Изключително комфортен и евтин начин за отопление.

Отопление с електрически котел

Отоплението с електрически котел ви дава комфорта на отопление с радиатори или водно подово отопление, когато нямате алтернативен източник на енергия и търсите решение с по-ниски разходи за изграждане.

Подово отопление

Подовото отопление днес е най-ефективният и комфортен метод за отопление на жилища и офис сгради с до 40% по ниски разйоди за отопление при най-здравословна среда.

Защо да избереш нас?


Безплатен оглед

Безплатен оглед

В рамките на ден ще получите дата и час за безплатен оглед.

Договор с ясни ангажименти

Договор с ясни ангажименти

С офертата получавате договор с ясни ангажименти за двете страни.

Без административни процедури

Получавате цялостна услуга

Организираме всички стъпки до пускането на вашата инсталация, без тежки админстративни процедури.

Светкавично изпълнение

Светкавично изпълнение

За по-малко от ден изграждаме инсталация в средно голямо жилище.

Чисто и спретнато жилище

Оставяме жилището чисто

Майстори, за които всеки би мечтал. Ще откриеш жилището ти чисто и спретнато.

5 годишна гаранция

5 годишна гаранция

Получавате 5 годишна гаранция за изградените инсталации и от 2 до 7 годишна гаранция за уредите

Коя система е подходяща за моето жилище?


Всеки начин на отопление има съответно своите предимства и недостатъци. Има много фактори, които биха могли да Ви помогнат в избора. Зависи от това каква първоначална инвестиция бихте могли да си позволите, колко имате възможност да отделяте за месечни такси, дали имате пространство за съхранение (напр. при пелети).

Ние сме готови да помогнем с най-правилния избор за Вас. Заявете вашата безплатна консултация, в която ще направим оглед на вашето жилище и ще ви дадем нашето професионално мнение, като ще се съобразим и с вашите желания.

Често задавани въпроси


Достатъчно е да се свържете с нас и да определим ден и час за оглед на вашето жилище. От вашето обаждане до възможността за оглед най-често времето е до 2-3 дни. След оггледа в рамките на 1 работен ден ние ви изпращаме подробна оферта в писмена форма на посочен от вас имейл адрес. Посещението и консултацията са напълно безплатно. По време на огледа ние ще ви запознаем с вариантите за отопление, какво да очаквате по време на изграждането на инсталацията и стъпките през, които да преминете. Важното е да знаете, че ние ще се погрижим за всичко без да ви занимаваме излишно.

Заедно с офертата вие ще получите конкретен договор с ясно разписани ангажименти за двете страни. В договорът са разписани подробно всичко материали и дейностти, както и сроковете в които ние се ангажираме да изградим инсталация, да организираме нейното узаконяване (ако е необходимо), да извършим пуск и настройка на системата. В договорът са уредени и гаранционните условия на инсталациите и уредите.

В общия случай времето за всяка инсталация е в зависимост от размера на жилището, типа на котела, който ще се използва, наличието на радиатори и вашите предпочитания. Една стандартна инсталация, в която трябва да изградим газовата част, да сложим радиатори и лири в баните, да монтираме котела и да вържем всички елементи в едно средно жилище от 3 стаи ни отнема по - малко от ден. Ще се погрижем да оставим жилището във вида, в който сте ни го оставили. Без боклуци, кашони и прах.

Не. Ние работим с най-високи стандарти, материали и инстументи за извъшване на дейностите по пробиване, монтаж и транспорт. Няма да оставим никакви следи от работата, която ще извършим и още при извършане на първоначалния оглед ще уточним с вас най-добрите варианти за извършане на промените без да нарушаваме интериора на жилището ви или ако се налага такова, какви са вариантите.

Разходът за отопление е индивидуална характеристика на всяко домакинство и зависи от това каква температура ще поддръжате в помещенията в рачлични часове от денонощието, колко топла вода използвате, какво са навиците ви за проветряване на жилището, ще използвате ли програматори за оптимизация, имате ли изолация, какви са сторителните материали и дограмите, изложение на стаите и др. За да улесним нашите клиенти ние създадохме енергиен калкулатор, с който можете да проверите ориентировъчно какви биха били сметките ви при различни енергоизточници. Можете да проверите вашите сметки с нашия калкулатор на адрес https://generix-gas.com/calculator

Инсталациите на природен газ и на пропан-бутан подлежат на узаконяване от фирма за технически надзор, която има съответната акредитация от Държавната агенция за метрологичен и технически надзор. Задачата на техническия надзор е да гарантира, че инсталацията съответства на всички изисквания за качество и безопасност и изпълнителя си е свършил работата коректно. На базата на това, фирмата за технически надзор издава Акт за въвеждане в експлоатация на инсталацията. Не са необходими други документи в случаите когато говорим за отделни апартаменти и къщи. Разрешението за строителство за подобни инсталации отпадна преди години.

За да улесним нашите клиенти ние извършваме организацията на тези процеси, без да се налага клиента да се занимава с каквото и да било от процеса по узаконяваме на инсталацията. За другите видове инсталации с термопомпи, електрически котлета, пелети и др. енергоизточници не се налага узаконяване.

Да, и ние бихме настоявали. Това не само носи конфорт на различните членове на семейството, но позовлява да конторлирате реалната консумация на гориво или електричество за отоление, а от там и да редуцирате месечните си сметки. Ние предлагаме редица седмични програматори, както и редица смарт системи на цената на нормалем програматор, които биха позволили високо ниво на автоматизация на системата ви.

Гаранцията за изградена газова или отоплителна инсталация е 5 години, като уредите подлежат на отделна гаранция която зависи от производителя на уреда. Повечето уреди са с стандартна 2 годишна гаранция, като за да осигурим спокойстие на нашите клиенти в голяма част от случаите ние сме осигурили възможност да се използва по желание на клинета удължена гаранция, която може да достигне до 7 годишен период.

Заяви безплатна консултация


Разбери светкавично бързо от какво имаш нужда. Попълни формуляра и до няколко часа ще се свържем с теб.

Какво включва безплатната консултация?

 • Идваме на място за детайлен оглед на жилището
 • Можем да направим първата консултация и онлайн
 • Предлагаме ефективен енергоизточник или варианти, ако жилището е подходящо
 • Предлагаме най-подходящите и ефективни уреди
 • Изчисляваме прогнозни сметки и колко ще спестиш
 • Определяме кои ще са необходимите промени в жилището
 • Съобръзяваме всеки елемент, за да имате оптимални сметки
 • Определяме от къде ще минат тръбите, ако няма изградени
 • Препоръчваме какви на вид радиатори да изберете, препоръчваме подово отопление или друг начин за отопление.
 • Съобразяваме избора на елементи с интериора на жилището
 • Препоръчваме смарт устройства за контрол на температурата и намаляване на сметките
 • Препоръчваме система за безопасност и сигурност на отоплителната система
 • Отговаряме на всички ваши въпроси
 • Получаваш детайла оферта и проекто-договор за да вземеш информирано решение
Заявка за услуга
Обработка на лични данни