Правим от къщата дом


Generix Partners e една от най-бързо развиващите се компании в областта на отоплението, обзавежданието и умните решения за дома и офиса. Водени от максимата да разрешаваме проблема на всеки наш клиент по най-добрия начин, днес ние сме една от водещите компании в областта на отоплението, климатизацията и изработка на мебели по поръчка.

Чрез нашите брандове Generix Smart, Generix Gas и Generix Home, ние продължаваме всеки ден да създаваме уют и комфорт за нашите клиенти, да спестявяме тяхното време и им помагаме да се чувстват истински модерни с технологиите на нашия век.

За последните 3 години поставихме нови нива в браншовете, които работим, предлагайки най-висококачествени услуги, и изключително добри условия за нашите служители, които са една от най-големите ни ценности.

Доверието на всеки наш клиент и удовлотворението, че е избрал правилния партньор е от първостепенна важност. Затова изграждането на дългосрочни отношения, базирани на честност, висока компетентност и прозрачност е начина, по който ние работим.

Нашите брандове


Газификация и отопление

Generix Gas предлага пълна гама услуги за отопление и климатизация. За да посрещнем нуждите на нашите клиенти, извършваме доставка на газови уреди и оборудване за отоплителни инсталации, пректиране и изграждане на отоплителни инсталации. Заедно ще Ви помогнем да изберете най-оптималното енергийно решение.

Мебели по поръчка

Generix Home предлага интериорен дизайн, изработка и монтаж на мебели по поръчка. Ние сме една от водещите компании в бранша, като продължение на компанията Грив Мебел, вече част от нашата група. Ние разполагаме със собствена база за производство, пакетиране и транспорт. Предлагаме както индивидуални проекти, така и производство на мебели за заведения, хотели и офиси.

Умен дом

Generix Smart е мястото където можете да получите пълен пакет услуги за изграждане на умен дом. Ние се занимаваме с доставката, монтажа и настройката на всички умни устройства. Уникалното при нас е, че предлагаме решения, които не изискват ремонт и сложни окабелявания, и извършваме интеграция, която да ви даде цялостно изживяване.

Generix Gas е пълноправен член на


Нашите постижения


4000+

отоплителни и смарт инсталации за последните 3 години

16000+

тона спестени въглеродни емисии

99%

удовлетворени клиенти по оценка на свършената работа

50%

от клиентите ни ползват повече от една услуга от нашето портфолио

20 000+

лева спестени пари от месечни сметки

50+

града, които обслужваме

50+

успешни партньорства

300+

проекти на цели сгради

Защо да избереш нас?


Безплатен оглед

Безплатен оглед

Без значение от услугата огледът е безплатен в локациите, в които работим

Договор с ясни ангажименти

Договор с ясни ангажименти

С офертата получавате договор с ясни ангажименти за двете страни.

Без административни процедури

Получавате цялостна услуга

Организираме всички стъпки, така че да получите работещо решение до ключ.

Светкавично изпълнение

Светкавично изпълнение

Ние сме лидери в България, когато става въпрос за срокове

Чисто и спретнато жилище

Оставяме жилището чисто

Майстори, за които всеки би мечтал. Ще откриеш жилището ти чисто и спретнато.

5 годишна гаранция

5 годишна гаранция

Получавате 5 годишна гаранция за изградените отоплителни инсталации и от 2 до 7 годишна гаранция за уредите

Ние работим с най-добрите