Газификация и отопление на изплащане

Възползвайте се от възможността да закупите на изплащане уреди или да финансирате на вноски цялостното изграждането на вашата газова и отоплителна инсталация, термопомпа или климатици. Заедно с нашите партньори от TBI Bank ще ви дадем най-изгодните условия за газификация и отопление на вашия дом, без да се налага да известирате цялата сума наведнъж и без да плащате допълнителни разходи и лихва за бъдещ период при предсрочно погасяване.

lizing

Срок до

5 години

credit

Финансиране до

30 000 лв.

Одобрение до

1 ден

Фиксирана лихва

за целия период

Стъпка по стъпка за нула време


Ние сме оптимизирали целия процес така, че да получите одобрение за няколко часа и до няколко дни да имате готова за пускане инсталация. Може да разчитате на пълна прозрачност, качество и ненадмината скорост, ако се доверите на нас.

Ние сме оптимизирали целия процес така, че да получите одобрение за няколко часа и до няколко дни да имате готова за пускане инсталация. Може да разчитате на пълна прозрачност, качество и ненадмината скорост, ако се доверите на нас.

1. Избирате размера на кредита

Можете да купите на изплащане уреди за отопление или да изплатите на вноски цялата газова и отоплителна инсталация, изготвена от нас.

2. Одобряване ви за финансиране

Ако приемете офертата ни, в рамките на 1 ден ние ще ви върнем отговор дали сте одобрени за финансиране на вашата покупка. При одобрение е необходимо да подпишете договор за стоков кредит с TBI Bank.

3. Монтираме уредите и инсталацията

В рамките на няколко дни ние извършваме цялата организация по доставка на уредите, монтаж и изграждане на необходимите инсталации и можете да ползвате системата си веднага.

4. Вие изплащате покупката си към TBI Bank

След като сте сключили договора с TBI Bank, вие започвате да плащате месечните си вноски към банката.

Отопление на изплащане с tbi bank


Вземи своята специална цена за отоплителна система с термопомпа на изплащане от tbi bank. Попълни формата и ще получиш безплатен оглед и безплатна консултация при нужда.

Какво получаваш?

  • Безплатна консултация
  • Безплатен оглед
  • Най-добра цена за термопомпа от марките Mitsubishi, Ferroli, Toshiba и Atlantic
  • Изграждане на отоплителна инсталация с конвектори, радиатори или подово отопление
  • 5 годишна гаранция на инсталацията и 10 годишна гаранция на подовото отопление
  • Договор и кратки срокове
  • Получаваш детайла оферта и проекто-договор за да вземеш информирано решение
TBI Заявка за услуга
Обработка на лични данни

Често задавани въпроси


Достатъчно е да се свържете с нас, за да фиксираме сумата и срока за който ще кандидатствате и кои елементи от вашата инсталация за итопление ще финансирате. В рамките на 1 работен ден ние ще регистрираме всички необходими документи и ще ви върнем отговор за одобрение на финансирането.

Не! Одобрението и придвижването на всички документи се извършва от нас и е напълно безплатно.

В рамките на един работен ден ще получите отговор от нас

При одобрение за финансиране на закупуването на уреди или изграждане на газова и отоплителна инсталация, вие сключвате договор с нашите партньори от TBI Bank. процедурата по одобрение и подписване е изцяло онлайн. От там нататък всички финансови отношения са единствено и само с тях.

Сумата по кредита, се изплаща по наша сметка до размера, на одобрено финансиране срещу издадена от нас фактура, посочваща дължимата сума за уредите и инсталациите които ние сме доставили и изградили.

В момента в който вие подпишете договора, ние доставяме уредите или насрочване ден и час за монтаж на инсталацията. Вие нямате финансов ангажимент към нас, а единствено към TBI кредит, съгласно сроковете и условията в подписания между вас и тях договор.

Необходимо е да си на възраст от 21 до 65 години към крайния срок на кредита, да имаш постоянен и настоящ адрес в България и официални доходи от България.

Заявеният кредит става активен, след подписване на договора с TBI кредит. До тогава вие по всяко време можете да откажете както услугите по кредитиране, така и услугите по доставка на уреди и монтаж и изграждане на инсталации.

Желаете удобство и уют?

Свържете се с нас и превключете на ниски сметки