Компанията за газификация и отопление Generix Gas стартира работа в общините Варна, Добрич, Шумен, Разград и региона

Generix Gas разширява регионите, в които предлага газификация и отопление, в рамките на Североизточна България. Generix Gas е търговска марка на компанията Дженерикс Партнърс, а разширението е част от стратегията на компанията за предоставяне на висококачествени услуги в сферата на газификация и отоплението в цялата страна.

Дружеството е един от лидерите на пазара в София и областта, като предлага широка гама от услуги за дома – отопление и газификация, мебели по поръчка, решения за умен дом и автоматизация и продажба на уреди за отопление и климатизация.

Новите райони, които ще обхваща дейността на фирмата са: Варна, Аксаково, Добрич, Разград, Исперих, Тервел, Шумен, Генерал Тошево, Дулово, Каварна, Балчик, Албена, Златни пясъци, Кранево, Българево, както и всички прилежащи села в общините.

Предлагането на услугите в областта ще позволя на много клиенти, които ползват дърва и въглища, да преминат на по-комфортно и енергийно-ефективно отопление на природен газ.

За райони, които все още не са газифицирани Generix Gas предлага изключително удобно решение с подземни резервоари на пропан-бутан, при най-високо качество, автоматизация и сигурност. Част от портфолиото на фирмата са също термопомпи и слънчеви колектори.

Услугите на Generix Gas обхващат цялостно обслужване от начало до край. Това включва проектиране, изграждане, узаконяване и поддръжка на газови инсталации на природен газ, отопление на пропан-бутан, отоплителни инсталации с радиатори, конвектори и подово отопление, доставка и монтаж на системи с термопомпи, слънчеви колектори и др.

„В стремежа си да сме полезни на клиентите си, ние предлагаме безплатна консултация и оглед, светкавично изпълнение и най-съвременни технологии. Не на последно място – оставяме жилището чисто и спретнато. Всеки клиент получава договор с ясни цени и срокове, както и дългосрочни ангажименти. Това гарантира минимум 5 годишна гаранция за инсталациите, 10 години за подово отопление, максимално високи гаранции за уредите и партньор, на който можете да разчитате за поддръжката.“, казват от екипа на Generix Gas.

С мрежата си от дистрибутори на висок клас немско и италианско оборудване, доставчици на газ и партньори в областта на изграждането на отоплителни инсталации, Generix Gas гарантира най-високо качество на услугите, които предлага.

Природен газ
Комфорт и ниски сметки
Пропан-бутан
Когато няма мрежа
Пелети
Алтернативен компромис
Хибридни системи
Солари, термопомпи, газ
Електричество
Сигурност и достъпност
Подово отопление
Икономичност и комфорт
Избери най-евтиното и подходящо отопление за твоя дом или офис.
Ние ще ти помогнем!

Всяка статия в настоящия сайт е авторска и е написана от нашите експерти и инженери. Когато в дадена статия е използван външен източник, той задължително е цитиран. Публикуването и копирането на материалите и части от тях, без изрично съгласие на Дженерикс Партнърс ООД е забранено.