Фиксирани цени и отстъпки

 Ако ви предстои ремонт в периода от 01 декември 2021 до 28 февруари 2022 година или сте в собственик на жилище в новострояща се сграда, и е дошло време да се заемете с разрешаването на начина за отопление, можете да се възползвате от нашата нова програма.

Какво получавате?


ДО 15 % отстъпка

ПОЛУЧАВАТЕ ДО 15% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА ГАЗОВИТЕ КОТЛИ VIESSMANN, TERMET И FERROLI И 5% ОТ ЦЕНАТА НА ТЕРМОПОМПИТЕ VIESSMANN

Газов консултант

НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО НИЕ ЩЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ВМЕСТО ВАС ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ В ПРОЦЕСА НА ГАЗИФИКАЦИЯ, А ВИЕ ЩЕ СПЕСТИТЕ 150 ЛВ ОТ ЦЕНАТА НА УСЛУГАТА И ВАШЕТО ВРЕМЕ

Гарантирана цена

НА МАТЕРИАЛИТЕ, БЕЗ УВЕЛИЧЕНИЕ СПРЯМО ПАЗАРА*

Гарантирана дата

ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО И МОНТАЖА НА ИНСТАЛАЦИЯТА

Как да се включите в програмата?


Заявете безплатен оглед

на телефон 0876 13 00 36 или
използвай бутона

Каква система да изберeте?


Има много видове отопление, но ние работим с най-ефективни енергийни предложения на пазара.

природен газ

Природен газ

Отоплението на природен газ, няма алтернатива когато говорим за комфорт, ефективност, ниски сметки и екология.

LPG

Пропан-бутан

Отоплението на пропан-бутан е логична алтернатива за къщи и вили, където няма изградена мрежа, а в бъдеще, ако се появи мрежа на природен газ просто може да превключите уреди.

пелети

Пелети

Отоплението на пелети е добра алтернатива за местата където няма изградена мрежа на природен газ. Те са по-ефективни от дървата и по-евтини от електричеството.

елетрически котел

Електричество

Отоплението с електричество е възможно най-достъпния начин на отопление, тъй като навсякъде има изградена мрежа.

соларни панели

Хибридни системи

Смесицата между природен газ или друг конвенционален източник на енергия с използването на соларни панели, термопомпи и др. възобновяеми източници се отплаща в дългосрочен план.

Подово отопление

Подовото отопление днес е най-ефективният и комфортен метод за отопление на жилища и офис сгради. Комфортът, осигурен от него е несравним.

Защо да избереш нас?


Безплатен оглед

Безплатен оглед

В рамките на ден ще получите дата и час за безплатен оглед.

Договор с ясни ангажименти

Договор с ясни ангажименти

С офертата получавате договор с ясни ангажименти за двете страни.

Без административни процедури

Получавате цялостна услуга

Организираме всички стъпки до пускането на вашата инсталация, без тежки админстративни процедури.

Светкавично изпълнение

Светкавично изпълнение

За по-малко от ден изграждаме инсталация в средно голямо жилище.

Чисто и спретнато жилище

Оставяме жилището чисто

Майстори, за които всеки би мечтал. Ще откриеш жилището ти чисто и спретнато.

5 годишна гаранция

5 годишна гаранция

Получавате 5 годишна гаранция за изградените инсталации и от 2 до 7 годишна гаранция за уредите

Желаете удобство и уют?

Свържете се с нас и превключете на ниски сметки

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПРОГРАМАТА

ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА

Организатор на промоцията e “Дженерикс Партнърс” OОД със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. “Симеоновско шосе” 120. Участниците в Промоцията приемат да спазват условията и разпоредбите на изложените официални правила на Промоцията. Официалните Правила са изготвени и публично оповестени в съответствие с изискванията на приложимия български закон. Организаторът на Промоцията си запазва правото да допълва или променя Официалните Правила като промените влизат в сила само след предварителното им оповестяване. Информация за промоцията може да се получи: на телефон 0876 13 00 36 на Интернет страницата на www.generix-gas.com.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията започва на 01.11.2021 г. и продължава до 30.11.2021 г. включително.

ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията се провежда на територията на България.

УСЛОВИЯ И МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията представлява получаване безплатно на услугата „Газов консултант“, 10% отстъпка от цената на газов котел и 5% отстъпка от цената на термопомпа с ДДС по получена крайна оферта за услуга за доставка и монтаж на уреди, изграждане на газови и отоплителни инсталация, фиксирана цена на цените на отделните материали и уреди и фиксирана дата за монтаж, договорена между клиента и Дженерикс Партнърс ООД, до 5 работни дни приемането на офертата. *Гарантираната цена на материалите и уредите не се отнася за сумата по цялата оферта, а само за отделните цени на отделните материали и уреди. Количествата се определелят на база на реално вложените материали и е възможно да се различават.

УСЛОВИЕ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

За да се възползва от програмата, всеки клиент, е необходимо след получена оферта (проекто договор) да я потвърди писмено на имейл office@generix-gas.com и да заплати в срок до 5 работни дни гаранция (капаро) в размер на 400 лв. След изграждане на исталация, заплатената гаранция се приспада от общата сума по договора. Гаранцията не подлежи на възстановяване при разваляне на договора от страна на клиента.

УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА (КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА)

Право на участие имат всички пълнолетни лица, като клиента може да се възползва от промоцията, ако срокът на офертата му не е изтекъл и при условие, че няма начислени други отстъпки. Ако размера на начислените отстъпки е по-малък, спрямо прилагането на настоящата промоция, по вече получена оферта, клиентът има право да поиска да се възползва от текущата промоция, като предишните отстъпки отпадат.

ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА

Организаторът си запазва правото да променя Общите Условия на Промоцията по всяко време, обявявайки това публично, чрез рекламни материали и/или на посочения в т.2 сайт.