Mонтирания стенен едноконтурен газов котел от най – новото поколение на Viessmann Vitodens 100 W захранващ с топла вода отоплителната система от радиатори.
Монтирано е табло пред къщата, което свързва полиетиленовата подземна тръба с медната инсталация. В него има и монтиран и магнет вентил, който спира автоматично подаването на газ към къщата, при подаден сигнал от газсигнализатора, ако има изтичане на газ в котелното.

Газификация с подземен резервоар на пропан на триетажна къща с отопляема площ 250 кв.м. в Щъркелово гнездо в близост до язовир Искър. Къщата ще се отоплява чрез уникалния нов модел газов котел Viessmann Vitodens 100-W. Реализацията включва изготвяне на проект за газификация, издаване на всички необходими документи за пускане на инсталацията, изграждане на газова инсталация от резервоара до котела, монтиране на резервоар за пропан, монтаж на газов котел и изграждане на отоплителната инсталация с радиатори. Обемът на цистерната е  – 4850 литра. С едно зареждане ще покрие нуждите за отопление за целия зимен сезон на триетажната къща. По този начин клиента си осигурява независимост от доставките и фиксирана цена на газа за целия отоплителен период с едно зареждане.

Снимки от реализирания проект

Кликни върху снимката, за да научиш повече подробности