Газификация и хибридни системи на газ с 0% лихва

С нашите партньори от Овергаз Капитал, можете да финансирате частично или напълно изграждането на нова или реновирането на стара отоплителна инсталация за която един от източниците на отопление е природен газ. Финансирайте газификацията на вашето жилище или изграждането на хибридна система на природен газ в комбинация с термопомпа, солари и други съпътстващи елементи. Плащате точно колкото получавате, без допълнителни такси и при нулева лихва.

Без лихва

за целия период

lizing

Срок до

24 месеца

credit

Финансиране до

15 000 лв.

Одобрение до

1 час

Calculator Overgas Capital

КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР

 лева
500
 месеца
12

 лв.

 лв.

Стъпка по стъпка за нула време


Ние сме оптимизирали целия процес така, че да получите одобрение за няколко часа и до няколко дни да имате готова за пускане инсталация. Може да разчитате на пълна прозрачност, качество и ненадмината скорост, ако се доверите на нас.

1. Избирате размера на кредита

Можете да купите на изплащане уреди за отопление с природен газ или да изплатите на вноски цялата газова и отоплителна инсталация, изготвена от нас.

2. Одобряване на финансирането

Ако приемете офертата ни, в рамките на 1 ден ние ще ви върнем отговор дали сте одобрени за финансиране на вашата покупка. При одобрение е необходимо да подпишете договор с Овергаз Капитал.

3. Монтираме уредите и инсталацията

В рамките на няколко дни ние извършваме цялата организация по доставка на уредите, монтаж и изграждане на необходимите инсталации и можете да ползвате системата си веднага.

4. Вие изплащате покупката си към Овергаз Капитал

След като сте сключили договора с Овергаз Капитал, вие започвате да плащате месечните си вноски към тях.

Често задавани въпроси


Достатъчно е да се свържете с нас, за да фиксираме сумата и срока за който ще кандидатствате и кои елементи от вашата инсталация за итопление ще финансирате. В рамките на 1 час от подаването на необходимите данни, ние ще регистрираме всички необходими документи и ще ви върнем отговор за одобрение на финансирането.

Не! Одобрението и придвижването на всички документи се извършва от нас и е напълно безплатно.

В рамките на един работен ден ще организираме всичко необходимо, като до 1 час от регистрацията на данните ви пред Овергаз Капитал се получава одобрение от тяхна страна.

При одобрение за финансиране на закупуването на уреди или изграждане на газова и отоплителна инсталация, вие сключвате договор с нашите партньори от Овергаз Капитал. Процедурата по одобрение и подписване е максимално улеснена. Можете да подпишете договора в Офис на Овергаз Капитал, в наш офис или нап търговец да организира подписване в дома Ви. От там нататък всички финансови отношения са единствено и само с Овергаз Капитал.

Сумата по кредита, се изплаща по наша сметка до размера, на одобрено финансиране срещу издадена от нас фактура, посочваща дължимата сума за уредите и инсталациите които ние сме доставили и изградили.

В момента в който вие подпишете договора, ние доставяме уредите или насрочване ден и час за монтаж на инсталацията. Вие нямате финансов ангажимент към нас, а единствено към Овергаз Капитал, съгласно сроковете и условията в подписания между вас и тях договор.

Необходимо е да си на възраст от 21 до 65 години към крайния срок на кредита, да имаш постоянен и настоящ адрес в България и официални доходи от България.

Заявеният кредит става активен, след подписване на договора с Овергаз Капитал. До тогава вие по всяко време можете да откажете както услугите по кредитиране, така и услугите по доставка на уреди и монтаж и изграждане на инсталации.

Желаете удобство и уют?

Свържете се с нас и превключете на ниски сметки