Лятна стажантска програма

Пуск и настройка на газови котли и инсталации

Като фирма с утвърдени позиции в областта на отоплението и климатизацията, услугите за дома и изграждането на умен дом, ние вярваме в развитието и обучението, като основна ценност и отговорност на всеки служител.

За да постигаме дългосрочните си цели и да създаваме устойчива среда за развитие на компанията и хората в нея, е необходимо непрекъснато да развиваме нашите експерти и да отдаваме на тях максимума, на който сме способни, особено на младите, които тепърва стартират пътя на своята кариера.

В рамките на нашите цели, стартирахме нашите програми за стажанти, а най-добрите от тях, ще имат взможност да получат предложение за постоянен договор и работа, даваща възможност за развитие и кариера в областта на отопление, климатизацията и автоматизацията.

Какво ще правите и какво ще научите?


gas boiler

Пуск и настройка на газови котли и инсталации

Ще работите с най-съвременната техника и технологии

Анализ и диагностика на газови уреди и термопомпи

Ще можете да обследвате инсталации и да ги подобрявате

Какво получаваш от програмата?


Срочен договор за срока на стажа
Месечно заплащане
Личен ментор и тренер
Обучение в реални условия
Работа с най-добрата техника
Възможност за дългосрочен ангажимент

Често задавани въпроси


Нашето изискване да сте в края на обучението е свързано с това да имате възможност да започнете  постоянна работа при нас, ако сте от най-добрите ни стажанти. Въпреки това, тъй като е възможно да останете в компанията на непълен работен ден и имате истнинско желание да кандидатствате, подайте своите документи и ние ще разгледаме кандидатурата ви.

Не, освен да е техническа. Вие ще научите всичко необходимо в процеса на работа, а ако останете да работи с нас ние ще се погрижим да получите всички необходими обучения и сертификати, които ще ви направят истински професионалист в работата.

Работното време е стандартно, но в зависимост от възможностите на кандидатите ще формулираме тяхната заетост след приключване на етапа на избор на кандидатите. Възможно е да бъдете както на пълен работен ден, така и на по кратки смени.

Да, можете, като задължително на интервюто ще трябва да присъства родител настойник, а след това ще трябва да се осигурят всички необходими документи, които ще ви позволят да извършвате труд, в рамките на реални трудово-правни отношения.

Освен, че ще се обучавате в реални условия, вие ще получавате реална месечна заплата, съгласно условията които ще ви предложим ако ви изберем.

Към момента програмата е само за гр. София, като очакваме скоро да разширим нашата програма и до други градове в страната. Не е задължително да сте от София за да кандидатствате, но стажа ви ще се извършва на територията на гр. София.

Кандидатствай онлайн


Кандидатстване за работа

Maximum file size: 20.97MB

Можете да прикачите doc, docx или pdf файл
Обработка на лични данни

Какво следва?

  • Всички кандидати се разглеждат и тези, които отговарят на изискванията ще бъдат селектирани
  • Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю
  • Ако бъдете избран да участвате в програмата ще получите нашето предложение за договор и заплащане
  • При започване на работа ще получите индивидуална програма за развитие и обучение
  • След приключване на стажа ще получите оценка от комисия, която включва вашия ментор и колегите които са работили с вас
  • Ако си сред първите най-добри ще получиш предложение за постоянен трудов договор