Соларни системи

Независими соларни системи за дома

Ние ще ви предложим най-добрата оферта за вашата соларна система. Заедно с нашите партньори SolarGreen Style предлагаме продуктите на производител номер едно в света на инверторни системи HUAWEI, както и други конкурентни марки.

Нашата цел са клиенти, които желаят да са независими от електропреносните дружества и да произвеждат сами зелена енергия, чрез изграждане на собствен енергиен източник.

Комбинирайте соларна система с термопомпа за възможно най-изгодната и независима отоплителна система.

Проектиране на независима соларна система


Оферта

В рамките на един работен ден, нашите специалисти ще се свържат с вас, за да направят оглед на дома ви, след което ще ви подготвят оферта за изграждане на соларна система, с включени доставка и монтаж.

Договор

Вашето приемане на офертата е гаранция за нашия ангажимент. В най-кратък срок можете да очаквате да бъде извършено това, което е подадено към оферта и прието от вас.

Доставка и монтаж

Може да разчитате на нас за бърза доставка до Вашият дом и качествен монтаж. Нашите консултанти ще ви дадат точния срок за изпълнение и ще го направят в удобно за вас време.

Сервиз

Всички дефектирали продукти се заменят в рамките на три дни.


Изграждане на независима фотоволтаична система


Възобновяемите енергийни източници се превръщат във все по-предпочитан вариант за постигане на отопление, охлаждане и топла вода на различни видове сгради.

Ресурсите от природата, които са винаги на наше разположение, както е слънцето е оптимално решение, което защитава околната среда и постига ниски разходи за потребителите.

Инсталирането на независима соларна система безспорно е разход, който гарантирано се възвръща. Осигурява независимост на ползвателите ѝ, сметките към държавни дружества отпадат. В преумущаствата на тази система основно място заема щаденето на природата за едно по- добро бъдеще на земята.

Предимства на соларните инсталации


Ниски сметки и ефективност
Топла вода от слънцето
Съвременен комфорт и уют
Зелена енергия
Пестят пари

Ние работим с най-добрите


Работим само с уреди и оригинални части на утвърдени производители и продукти в чиято ефективност и сигурност сме се уверили лично през годините.

Термопомпите Hydrolution на Японската компания Mitsubishi Heavy Industries са символ на висок клас техника за отопление и охлаждане. Висока ефективност особено за места с по-студен климат на изключително атрактивни цени и без необходимост от допълнителни уреди и съдове, които да оскъпяват цялостната инсталация.

Термопомпите на Daikin нямат нужда от представяне. Японския производител е пионер в производството на едни най-добрите климатици и термопомпи в света. Високият клас термопомпи на Daikin се отличават с една от най-високите коефициенти на ефективност за да получите най-ниска цена на разходите за отопление и охлаждане.

Със над 100 годишната си история и немски традиции Viessmann е един от най-големите производители на уреди за отопление и охлаждане в Европа. Термопомпите на Viessmann са идеално самостоятелно решение, така и като допълнение към вашия висок клас газов котел Viessmann.

Стъпка по стъпка за нула време


Ние сме оптимизирали целия процес така, че за няколко дни да имате готова за пускане инсталация. Може да разчитате на пълна прозрачност, качество и ненадмината скорост ако се доверите на нас.

1. Оглед и изготвяне на оферта

В рамките на един работен ден, нашите специалисти ще се свържат с вас, за да направят оглед на дома ви, след което ще ви подготвят оферта за изграждане на отоплителна инсталация, доставка и монтаж на уреди.

2. Договор за изграждане

Вашето приемане на офертата е гаранция за нашия ангажимент. Получавате 5-годишна гаранция за извършените строителни работи и 2-годишна гаранция за всички инсталирани уреди, освен ако не е уговорен допълнителен срок.

3. Изграждане на инсталация

Монтажът на уреди във вашия дом зависи от това каква инсталация ще се изгражда. Нашите консултанти ще ви дадат точния срок за изпълнение и ще го направят в удобно за вас време. Основно една инсталация за средно голямо жилище ни отнема 1 – 2 дни.

4. Настройка и пуск

Всички термопомпи се настройват и пускат, заедно с цялата отоплителна инсталация само от оторизирани и сертифицирани служители, както и от специалисти на самия производител.

Често задавани въпроси


Най-често соларите се поставят на покрива на къщата, за да са възможно най-близо до слънцето и да могат да поемат от слънчевата светлина възможно най-дълго време през деня. Също така, ако имате подходящ двор, те могат да бъдат инсталирани и там.

Първоначалната инвестиция е малко по-скъпа, но след това се компенсира цената с ефективността, която фотоволтаичната инсталация предлага. Към 2022 г. една 5kW инсталация излиза около 10 - 16 хил.лв, а една 20kW система би струвала от порядъка на 17 - 22 хил.лв.

За инсталирането на домашна соларна система се нуждаете от - Слънчеви панели - Инвертор за преобразуване на енергията - Батерия за съхранение. - Аксесоари. Ние можем да ви предложим всички елементи и да изградим цялостната инсталация без вие да се занимавате с нищо.

За да изчислите каква соларна система ви е необходима, за да покриете 100% от консумацията си на енергия е необходимо да изчислите годишният си разход на енергия в KW. Най-лесно е да прегледате фактурите си за електричество за 12 месеца и да прецените колко е годишната ви консумация. Ние можем да ви консултираме безплатно за да изберем най-подходящата за вас инсталация.

Фотоволтаиците могат да се инсталират на покрив или в двор. Ако живеете в многофамилна жилищна сграда, това е по-сложна задача, но не е невъзможна.

Фотоволтаичната система произвежда електричество, така че можете да я използвате именно за това. Реално системата захранва с произведената енергия електрическата система на къщата, така че всички уреди, осветление и уреди за отопление и охлаждане които ползвате ще консумират тази енергия. А ако тя не достига, остатъкът ще се използва от стандартната мрежа към която сте включени.

Защо да избереш нас?


Безплатен оглед

Безплатен оглед

В рамките на ден ще получите дата и час за безплатен оглед.

Договор с ясни ангажименти

Договор с ясни ангажименти

С офертата получавате договор с ясни ангажименти за двете страни.

Без административни процедури

Получавате цялостна услуга

Организираме всички стъпки до пускането на вашата инсталация, без тежки админстративни процедури.

Светкавично изпълнение

Светкавично изпълнение

За по-малко от ден изграждаме инсталация в средно голямо жилище.

Чисто и спретнато жилище

Оставяме жилището чисто

Майстори, за които всеки би мечтал. Ще откриеш жилището ти чисто и спретнато.

5 годишна гаранция

5 годишна гаранция

Получавате 5 годишна гаранция за изградените инсталации и от 2 до 7 годишна гаранция за уредите

Желаете удобство и уют?

Свържете се с нас и превключете на ниски сметки

Разгледайте част от нашите обекти
със соларни системи


Разгледайте част от нашите обекти
с термопомпи