Вземи до -20 % отстъпка

Възползвай се от възможността да решиш твоите енергийни нужни като избереш сигурен договор, кратки срокове, най-високо качество на материалите и уредите, 5 години гаранция на инсталацията и 10 години за подово отопление.

Ние ще извършим безплатна консултация и оглед и ще изберем заедно с теб, най-ефективното решение за отопление – газова инсталация, подово отопление, термопомпа, радиатори и всяко друго решение според възможностите за приложение.

Срок на промоцията

до 31 март 2022
кампанията е приключена поради изчерпване на количествата на промоционалните продукти

До -20% отстъпка

от цените на избрани уреди и услуги

Заяви безплатен оглед и се възползвай в сезоните на ремонтите от по-ниски цени. Ние ще изготвим за теб индивидуално предложение, високо ефективно решение и ще получиш отстъпка за уредите и услугите според конкретната оферта.

Прочети повече

Подарък услуга „Газов консултант“

на стойност 144 лв.

Услугата „Газов консултант“ е насочена към клиенти, които желаят да се газифицират, но нямат време и възможност да преминат през процеса на присъединяване. Ние извършваме целия процес вместо Вас, до момента, в който физически имате газ.

Прочети повече

Каква система да избера?


Има много видове отопление, но ние работим с най-ефективни енергийни предложения на пазара.

природен газ

Природен газ

Отоплението на природен газ, няма алтернатива когато говорим за комфорт, ефективност, ниски сметки и екология.

LPG

Пропан-бутан

Отоплението на пропан-бутан е логична алтернатива за къщи и вили, където няма изградена мрежа, а в бъдеще, ако се появи мрежа на природен газ просто може да превключите уреди.

термопомпи

Термопомпи

Отоплителната система с термопомпа се характеризира с издръжливост, лесна поддръжка и ниски експлоатационни разходи.

Инфрачервено отопление

Иновативното инфрачервено отопление на Head Decor позволява монтаж под ламинат, замаска и дори в стени и тавани. Изключително комфортен и евтин начин за отопление.

елетрически котел

Електричество

Отоплението с електрически котел ви дава комфорта на отопление с радиатори или водно подово отопление, когато нямате алтернативен източник на енергия и търсите решение с по-ниски разходи за изграждане.

Подово отопление

Подовото отопление днес е най-ефективният и комфортен метод за отопление на жилища и офис сгради с до 40% по ниски разйоди за отопление при най-здравословна среда.

Соларни панели

Соларните панели за производство на топла вода от слънцето са добро допълнение за къщи и вили за да произвеждате топла вода без допълнителни разходи.

solar

Хибридни системи

Комбинирайте природен газ, термопомпи, солари и фотоволтаици и постигнете почти нулеви разходи за отопление и охлаждане при най-високо ниво на екологичност.

Климатици

Отоплението на пелети е добра алтернатива за местата където няма изградена мрежа на природен газ. Те са по-ефективни от дървата и по-евтини от електричеството.

Защо да избереш нас?


Безплатен оглед

Безплатен оглед

В рамките на ден ще получите дата и час за безплатен оглед.

Договор с ясни ангажименти

Договор с ясни ангажименти

С офертата получавате договор с ясни ангажименти за двете страни.

Без административни процедури

Получавате цялостна услуга

Организираме всички стъпки до пускането на вашата инсталация, без тежки админстративни процедури.

Светкавично изпълнение

Светкавично изпълнение

За по-малко от ден изграждаме инсталация в средно голямо жилище.

Чисто и спретнато жилище

Оставяме жилището чисто

Майстори, за които всеки би мечтал. Ще откриеш жилището ти чисто и спретнато.

5 годишна гаранция

5 годишна гаранция

Получавате 5 годишна гаранция за изградените инсталации и от 2 до 7 годишна гаранция за уредите

Желаете удобство и уют?

Свържете се с нас и превключете на ниски сметки

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПРОГРАМАТА

ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА

Организатор на промоцията e “Дженерикс Партнърс” OОД със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. “Симеоновско шосе” 120. Участниците в Промоцията приемат да спазват условията и разпоредбите на изложените официални правила на Промоцията. Официалните Правила са изготвени и публично оповестени в съответствие с изискванията на приложимия български закон. Организаторът на Промоцията си запазва правото да допълва или променя Официалните Правила като промените влизат в сила само след предварителното им оповестяване. Информация за промоцията може да се получи: на телефон 070 700 36 на Интернет страницата на www.generix-gas.com.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията започва на 08.03.2022 г. и продължава до 31.03.2022 г. включително или до изчерпване на количествата от уредите и материалите в промоция.

ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията се провежда на територията на България.

УСЛОВИЯ И МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията представлява получаване на отстъпка до -20% от отделни уредии материали налични на слад, ако същите са включени в крайната оферта на клиента и безплатно услугата „Газов консултант“ за клиентите на които предстои организация на процеса по присъеднияване към газоразпределителната мрежа.

УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА (КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА)

Право на участие имат всички пълнолетни лица, като клиента може да се възползва от промоцията, ако срокът на офертата му не е изтекъл и при условие, че няма начислени други отстъпки. Ако размера на начислените отстъпки е по-малък, спрямо прилагането на настоящата промоция, по вече получена оферта, клиентът има право да поиска да се възползва от текущата промоция, като предишните отстъпки отпадат.

ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА

Организаторът си запазва правото да променя Общите Условия на Промоцията по всяко време, обявявайки това публично, чрез рекламни материали и/или на посочения в т.2 сайт.