Mонтираният стенен двуконтурен газов котел от най – новото поколение на Viessmann Vitodens 100 – W 25 kW захранващ с топла вода отоплителната система от подово отопление, както и ще отговаря за подгряването на вода за битови нужди.
Монтираното подово отопление в една от спалните и всекидневната, преди полагането на замазка, което ще отоплява имота по най – ефективният начин и ще допринесе за ненадминат комфорт през студените месеци.

Газификация с подземен резервоар на пропан на двуетажна новострояща се къща в село Гуцал. Къщата ще се отоплява чрез уникалния нов модел газов котел Viessmann в комбинация с подово отопление.

Реализацията включа изготвяне на проект за газификация, издаване на всички необходими документи за пускане на инсталацията, изграждане на газова инсталация от резервоара до котела, монтиране на резервоар за пропан, монтаж на газов котел и подвързване към отоплителната инсталация. Обемът на цистерната е  – 2700 литра. С едно зареждане ще покрие нуждите за отопление и топла вода за целия отоплителен сезон на двуетажната къща в село Хераково. По този начин клиента си осигурява независимост от доставките и фиксирана цена на газа за целия зимен период с едно зареждане.

Снимки от реализирания проект

Кликни върху снимката, за да научиш повече подробности