Mонтирания стенен едноконтурен газов котел от най – новото поколение на Viessmann Vitodens 100 W захранващ с топла вода отоплителната система от радиатори.
Обемът на цистерната е  – 2700 литра. С едно зареждане ще покрие нуждите за отопление за целия зимен сезон на двуетажната къща в село Кладница.

Газификация с подземен резервоар на пропан на двуетажна къща в село Кладница. Къщата ще се отоплява чрез уникалния нов модел газов котел Viessmann Vitodens 100-W. Реализацията включа изготвяне на проект за газификация, издаване на всички необходими документи за пускане на инсталацията, изграждане на газова инсталация от резервоара до котела, монтиране на резервоар за пропан, монтаж на газов котел и подвързване към отоплителната инсталация. Обемът на цистерната е  – 2700 литра. С едно зареждане ще покрие нуждите за отопление за целия зимен сезон на двуетажната къща в село Кладница. По този начин клиента си осигурява независимост от доставките и фиксирана цена на газа за целия отоплителен период с едно зареждане.

Снимки от реализирания проект

Кликни върху снимката, за да научиш повече подробности