Mонтираният стенен двуконтурен газов котел от най – новото поколение на Viessmann Vitodens 100 – W захранващ с топла вода отоплителната система от радиатори.
Ревизионна кутия (която ще бъде монтирана) снабдена с регулатор, уред за налягане на газа, както и кран за ръчно спиране на газа. От тук се извършва пълненето на цистерната с пропан.

Газификация с надземен резервоар на пропан на триетажна къща в село Луково. Къщата ще се отоплява чрез уникалния нов модел газов котел Viessmann Vitodens 100-W – 32 kW в комбинация с предварително изградена отоплителна инсталация с радиатори. Реализацията включа изготвяне на проект за газификация, издаване на всички необходими документи за пускане на инсталацията, изграждане на газова инсталация от резервоара до котела, монтиране на резервоар за пропан, монтаж на газов котел и подвързване към отоплителната инсталация. Обемът на цистерната е – 2700 литра. С едно зареждане ще покрие нуждите за отопление за целия зимен сезон на двуетажната къща в кв. Бистрица. По този начин клиента си осигурява независимост от доставките и фиксирана цена на газа за целия отоплителен период с едно зареждане.

Снимки от реализирания проект

Кликни върху снимката, за да научиш повече подробности