Вземи не един, а цели 2 подаръка

ЗА ВСЕКИ ЗАКУПЕН

ГАЗОВ КОТЕЛ

Viessmann, Ferolli или Termet

Възползвай се от възможността да решиш твоите енергийни нужни като избереш сигурен договор, кратки срокове, най-високо качество на материалите и уредите и от 5 до 10 годишна гаранция за уредите и инсталацията. За всеки газов котел монтиран от нас, получаваш безплатно програматор Salus, с който ще оптимизираш сметките си за газ. В допълнение ще получиш услугата „Газов консултант“, като ние ще организираме вместо теб целия процес на присъединяване към газоразпределителната мрежа.

Ние ще извършим безплатна консултация и оглед и ще изберем заедно с теб, най-ефективното решение за отопление – газова инсталация, подово отопление, термопомпа, радиатори и всяко друго решение според възможностите за приложение.

Срок на промоцията

до 07 януари 2022
включително

Подарък програматор Salus

на стойност 135 лв.

Програмируем термостат позволяващ управление на отоплителна система. Управлява температура в помещение съгласно настройки на време и температура в зависимост от желанията на ползвателя, като по този начин, контролирате енергийното потребление.

Прочети повече

Подарък услуга „Газов консултант“

на стойност 144 лв.

Услугата „Газов консултант“ е насочена към клиенти, които желаят да се газифицират, но нямат време и възможност да преминат през процеса на присъединяване. За тази цел ние извършваме целия процес вместо Вас, до момента, в който физически имате газ.

Прочети повече

Каква система да изберeте?


Има много видове отопление, но ние работим с най-ефективни енергийни предложения на пазара.

природен газ

Природен газ

Отоплението на природен газ, няма алтернатива когато говорим за комфорт, ефективност, ниски сметки и екология.

LPG

Пропан-бутан

Отоплението на пропан-бутан е логична алтернатива за къщи и вили, където няма изградена мрежа, а в бъдеще, ако се появи мрежа на природен газ просто може да превключите уреди.

пелети

Пелети

Отоплението на пелети е добра алтернатива за местата където няма изградена мрежа на природен газ. Те са по-ефективни от дървата и по-евтини от електричеството.

елетрически котел

Електричество

Отоплението с електричество е възможно най-достъпния начин на отопление, тъй като навсякъде има изградена мрежа.

соларни панели

Хибридни системи

Смесицата между природен газ или друг конвенционален източник на енергия с използването на соларни панели, термопомпи и др. възобновяеми източници се отплаща в дългосрочен план.

Подово отопление

Подовото отопление днес е най-ефективният и комфортен метод за отопление на жилища и офис сгради. Комфортът, осигурен от него е несравним.

Защо да избереш нас?


Безплатен оглед

Безплатен оглед

В рамките на ден ще получите дата и час за безплатен оглед.

Договор с ясни ангажименти

Договор с ясни ангажименти

С офертата получавате договор с ясни ангажименти за двете страни.

Без административни процедури

Получавате цялостна услуга

Организираме всички стъпки до пускането на вашата инсталация, без тежки админстративни процедури.

Светкавично изпълнение

Светкавично изпълнение

За по-малко от ден изграждаме инсталация в средно голямо жилище.

Чисто и спретнато жилище

Оставяме жилището чисто

Майстори, за които всеки би мечтал. Ще откриеш жилището ти чисто и спретнато.

5 годишна гаранция

5 годишна гаранция

Получавате 5 годишна гаранция за изградените инсталации и от 2 до 7 годишна гаранция за уредите

Желаете удобство и уют?

Свържете се с нас и превключете на ниски сметки

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПРОГРАМАТА

ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА

Организатор на промоцията e “Дженерикс Партнърс” OОД със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. “Симеоновско шосе” 120. Участниците в Промоцията приемат да спазват условията и разпоредбите на изложените официални правила на Промоцията. Официалните Правила са изготвени и публично оповестени в съответствие с изискванията на приложимия български закон. Организаторът на Промоцията си запазва правото да допълва или променя Официалните Правила като промените влизат в сила само след предварителното им оповестяване. Информация за промоцията може да се получи: на телефон 0876 13 00 36 на Интернет страницата на www.generix-gas.com.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията започва на 21.11.2021 г. и продължава до 07.01.2022 г. включително.

ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията се провежда на територията на България.

УСЛОВИЯ И МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията представлява получаване на безплатен програматор модел Salus RT510RF и безплатно услугата „Газов консултант“ предлагана от организатора.

УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА (КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА)

Право на участие имат всички пълнолетни лица, като клиента може да се възползва от промоцията, ако срокът на офертата му не е изтекъл и при условие, че няма начислени други отстъпки. Ако размера на начислените отстъпки е по-малък, спрямо прилагането на настоящата промоция, по вече получена оферта, клиентът има право да поиска да се възползва от текущата промоция, като предишните отстъпки отпадат.

ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА

Организаторът си запазва правото да променя Общите Условия на Промоцията по всяко време, обявявайки това публично, чрез рекламни материали и/или на посочения в т.2 сайт.