Спестявай на всяка стъпка

Вземи 250 лева бонус на всеки 5000 лева

Възползвайте се от възможността да решиш твоите енергийни нужни като избереш сигурен договор, кратки срокове, най-високо качество на материалите и уредите и от 5 до 10 годишна гаранция за уредите и инсталацията и вземи отстъпка от 250 лева на всеки 5000 лв от стойността на договора или получаваш ваучер за стойността на отстъпката, който можеш да дадеш на твой приятел или да закушиш други наши продукти и услуги.

Ние ще извършим безплатна консултация и оглед и ще изберем заедно с теб, най-ефективното решение за отопление – газова инсталация, подово отопление, термопомпа, радиатори и всяко друго решение според възможностите за приложение.

Срок на програмата

до 30 октомври 2021

credit

Получаваш бонус

250 лв за всеки 5000 лв

Каква система да изберeте?


Има много видове отопление, но ние работим с най-ефективни енергийни предложения на пазара.

природен газ

Природен газ

Отоплението на природен газ, няма алтернатива когато говорим за комфорт, ефективност, ниски сметки и екология.

LPG

Пропан-бутан

Отоплението на пропан-бутан е логична алтернатива за къщи и вили, където няма изградена мрежа, а в бъдеще, ако се появи мрежа на природен газ просто може да превключите уреди.

пелети

Пелети

Отоплението на пелети е добра алтернатива за местата където няма изградена мрежа на природен газ. Те са по-ефективни от дървата и по-евтини от електричеството.

елетрически котел

Електричество

Отоплението с електричество е възможно най-достъпния начин на отопление, тъй като навсякъде има изградена мрежа.

соларни панели

Хибридни системи

Смесицата между природен газ или друг конвенционален източник на енергия с използването на соларни панели, термопомпи и др. възобновяеми източници се отплаща в дългосрочен план.

Подово отопление

Подовото отопление днес е най-ефективният и комфортен метод за отопление на жилища и офис сгради. Комфортът, осигурен от него е несравним.

Защо да избереш нас?


Безплатен оглед

Безплатен оглед

В рамките на ден ще получите дата и час за безплатен оглед.

Договор с ясни ангажименти

Договор с ясни ангажименти

С офертата получавате договор с ясни ангажименти за двете страни.

Без административни процедури

Получавате цялостна услуга

Организираме всички стъпки до пускането на вашата инсталация, без тежки админстративни процедури.

Светкавично изпълнение

Светкавично изпълнение

За по-малко от ден изграждаме инсталация в средно голямо жилище.

Чисто и спретнато жилище

Оставяме жилището чисто

Майстори, за които всеки би мечтал. Ще откриеш жилището ти чисто и спретнато.

5 годишна гаранция

5 годишна гаранция

Получавате 5 годишна гаранция за изградените инсталации и от 2 до 7 годишна гаранция за уредите

Желаете удобство и уют?

Свържете се с нас и превключете на ниски сметки

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПРОГРАМАТА

ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА

Организатор на промоцията e “Дженерикс Партнърс” OОД със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. “Симеоновско шосе” 120. Участниците в Промоцията приемат да спазват условията и разпоредбите на изложените официални правила на Промоцията. Официалните Правила са изготвени и публично оповестени в съответствие с изискванията на приложимия български закон. Организаторът на Промоцията си запазва правото да допълва или променя Официалните Правила като промените влизат в сила само след предварителното им оповестяване. Информация за промоцията може да се получи: на телефон 0876 13 00 36 на Интернет страницата на www.generix-gas.com.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията започва на 13.07.2021 г. и продължава до 30.10.2021 г. включително.

ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията се провежда на територията на България.

УСЛОВИЯ И МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията представлява натрупването на паричен бонус от 250 лв за всеки 5000 лв от крайната цена с ДДС по получена крайна оферта за услуга за доставка и монтаж на уреди, изграждане на газови и отоплителни инсталация, предоставяне от Дженерикс Партнърс ООД, под марката Generix Gas. Бонусът може да се използва като отстъпка от крайната цена с ДДС на предоставената оферта или като ваучер, който може да се използва в бъдеще за закупуване на други стоки или услуги предоставяни от Generix Gas. Ако клиентът пожелае да използва бонусът под формата на ваучер, Generix Gas изпраща електронен ваучер по имейл на клиента, който е валиден до 6 месеца от датата на издаване. Ваучерът се издава със същата дата, на която е сключен договорът, по който ваучерът е издаден.

УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА (КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА)

Право на участие имат всички пълнолетни лица, като клиента може да се възползва от промоцията, ако срокът на офертата му не е изтекъл и при условие, че няма начислени други отстъпки. Ако размера на начислените отстъпки е по-малък, спрямо прилагането на настоящата промоция, по вече получена оферта, клиентът има право да поиска да се възползва от текущата промоция, като предишните отстъпки отпадат.

ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА

Организаторът си запазва правото да променя Общите Условия на Промоцията по всяко време, обявявайки това публично, чрез рекламни материали и/или на посочения в т.2 сайт.